> Climalit + Planitherm
CLIMALIT amb PLANITHERM "S" és un doble vidre, el component exterior del qual és un vidre sobre el qual s’ha dipositat una capa metàl·lica invisible, d’aspecte neutre, que li atorga propietats de control solar i baixa emissivitat.
En règim d’estiu, aquesta composició permet un control solar eficaç, reduint fins a un 40% les aportacions energètiques que travessen els vidres, millorant en un 30% el comportament d’un Climalit bàsic, mentre que en hivern, en tractar-se d’un vidre de baixa emissivitat, reforça l’aïllament tèrmic i pot reduir fins a un 70% les pèrdues energètiques que es produeixen en un vidre monolític, augmentant així en un 40% el poder d’aïllament d’un Climalit bàsic, i sent capaç de mantenir una alta transmissió lluminosa.

Aquest tipus de vidre és especialment dissenyat per a l’envidrament d’habitatges i edificis residencials, deixant passar el 67% de la llum incident, i sobre tot proporcionant un considerable estalvi en combustibles de calefacció i refrigeració. Així aconseguim una ràpida amortització de la inversió, i es contribueix a la reducció d’emissions al Medi Ambient.