> Screen-Line
La finestra ha estat el mitjà de contacte entre l'interior de l'hàbitat i el variable ambient exterior. Aquestes complexes relacions entre calor, llum i vista, i el desig de confort i privacitat, fan que haguem buscat una solució adequada. Amb ScreenLine pretenem satisfer aquesta necessitat, a partir del desenvolupament de la persiana veneciana metàl.lica o de teixit perfectament integrada en l?interior de la cambra d?aire hermètica del doble vidre, juntament amb un revolucionari sistema de control magnètic, de fàcil manipulació; es col.loquen un parell d'imants, un en l'interior de la cambra d'aire i l'altre a l'exterior, els quals controlen directament el moviment de la persiana (excepte en el model motoritzat), i depenent del model podem orientar, pujar, baixar o tot alhora, oferint tota la varietat de les propietats del control solar.

La importància de la persiana en l'interior de la cambra hermètica en permet la perfecta conservació, sense necessitat de rentar-la o netejar-la, per la qual cosa aquest sistema resulta funcional i pràctic.

Aquest nou concepte de protecció solar, millora les característiques bàsiques existents en un doble envidrament (per exemple la transmissió lluminosa, el guany, el valor V, etc.) formant una part del segellat de la cambra d'aire.