> PRIVALITE
Transparència o intimitat.

Les finestres ens permeten de veure i ser observats alhora. No obstant sovint desitgem protegir-nos de mirades indiscretes. El sistema PRIVA-LITE® és "intel·ligent", i ens permet d’obtenir la intimitat total en un instant, amb un simple interruptor elèctric.
Gràcies a la seva tecnologia revolucionària, PRIVA-LITE® pot ser transparent, com un vidre normal, o blanc trencat amb aparença de vidre matejat, la qual cosa crea un clima d’intimitat. I això és tan senzill com fer un clic.

PRIVALITE es fabrica a mida, i es troba disponible en els tons: neutre, bronze, gris, verd, rosa i ambre. Els colors varien segons el film PVB utilitzat en el laminar, mentre que el film de cristall líquid es manté sempre igual i neutre.
Els cristalls líquids
El PRIVA-LITE® és un vidre laminat composat de dues fulles de vidre flotat, incolores o de color, entre les quals es situa una pel·lícula amb cristalls líquids. Aquesta pel·lícula (LC) i els vidres, estan encaixats amb dos butirals intercalaris de pvb.
El polímer i els cristalls líquids es troben dispersos en la pel·lícula LC. Les dues cares de la pel·lícula són recobertes per una capa transparent, conductora d’electricitat. Cada capa es troba alhora connectada mitjançant un fil conductor a un interruptor elèctric pla, situat en un dels llargs del vidre, a uns mil·límetres del cantell.
Un simple interruptor i tot a punt
Mentre PRIVA-LITE® no té activada la tensió elèctrica, els cristalls líquids en la pel·lícula LC no són alineats i per això, la seva posició desordenada difumina la llum en totes les direccions.
En aquest moment PRIVA-LITE® és translúcid, amb un to blanc trencat i pràcticament opac a la visió, preservant així la intimitat desitjada..
Quan s’activa el camp elèctric (aprox. 100 V CA) els cristalls líquids s’orienten i es posen en línia, de manera que el PRIVA-LITE® actua com un vidre transparent. El pas de l’estat translúcid al transparent és quasi instantani i es pot repetir tantes vegades com calgui.
Aplicacions Especials
  • Separacions.
  • Portes.
  • Seguretat.
  • Aparadors.
  • Pantalles.
  • Transports.