> Empresa
Som una empresa amb una gran vocació de servei i qualitat, avalada per una dilatada tradició de més de 35 anys en la manufactura de tota mena de vidres per a la construcció.

El nostre èxit rau en l'important equip humà i professional que hem aconseguit aplegar al llarg d'aquestes dècades, però sobre tot hem de fer un esment particular dels nostres clients, els quals han confiat en nosaltres en el decurs de tots aquests anys. Entre els nostres clients es destaquen les principals constructores i promotores del país, arquitectes, enginyers, decoradors i dissenyadors.

El vidre és un material en constant evolució.

La transparència és la virtut més preuada del vidre, sense perdre cap de les propietats arquitectòniques més exigents, com ara la protecció solar o l’aïllament acústic, i és per això que el vidre és l’element clau en l’arquitectura del futur.

La transparència, la lluminositat, l’efecte argent, el foc, la lluentor, les llums i els reflexos, els clarobscurs... són detalls que atorguen el vidre, la nostra matèria primera, una gran bellesa i infinites possibilitats per a la recerca.

Vidre i perfil formen una unitat complementària i inseparable. Nosaltres creem una solució nova, més segura i més estètica, i oferim singularitat.


Els nostres productes i envidraments ofereixen la resposta requerida per als diferents règims climàtics, per a la creixent agressió acústica i per afrontar els nous conceptes de seguretat i disseny. Gràcies als nostres productes, avui en dia es pot viure i treballar en un entorn silenciós, confortable i segur.


Entre molts d’altres serveis, per exemple el nostre departament tècnic calcularà per a vostè quanta energia es pot estalviar en el seu habitatge. Dissenyarem per a vostè un doble envidrament i determinarem la seva capacitat com a aïllant tèrmic, mitjançant el càlcul directe del coeficient de transmissió tèrmica.
Com a resultat podrà a més estimar l’estalvi energètic repercutit en el seu sistema de calefacció, valorat comparativament respecte a dos patrons: un envidrament simple (vidre monolític de 4 a 6 mm), i un doble envidrament de composició 4-6-4 estàndard (vidre de 4 mm. incolor + cambra d’aire de 6 mm. + vidre de 4 mm. incolor).